Käsitiskiaine, tuoksuton 700 ml, Attitude

Hellävarainen ja tuoksuton käsitiskiaine, joka puhdistaa tehokkaasti mutta on samalla sertifioidusti ympäristöystävällinen. Tehokas rasvaa vastaan, eliminoi hajuja ja on hellävarainen käsille. Hypoallergeeninen ja valmistettu 98,1 % luonnollisista ainesosista. Biohajoava.

Pakkaus on valmistettu HDPE-muovista, joka on helpoimmin kierrätettävä muovi.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet
Pakkausmerkinnät
EcoLogo sertifikaatti Caring Consumer PETA Cruelty Free

Tuotenumero: 7713

EAN: 626232431797

Valmistusmaa: Kanada

Nettopaino: 0,7 Kg

Bruttopaino: 0,78 Kg

Käyttöohjeet:

Annostelu suoraan pesusieneen, astoiden päälle tai pesualtaaseen. Pese astiat ja huuhtele huolellisesti.

Pakkaustyyppi: Pullo

Pakkausmateriaali: Muovi

Ainesosat

5-15% anionic surfactants (Sodium Coco-Sulfate), <5% non-ionic surfactants (Lauryl Glucoside, Myristyl Glucoside, Caprylyl Glucoside). Contains also: Aqua/water, Sodium Chloride, Citric Acid, Lauramine Oxide, Sodium Benzoate, Sodium Gluconate, Potassium Sorbate, Glycerin, Camellia Sinensis (Tea) Leaf Extract, Sodium Hydroxide.

Varoitukset: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. ENSIAPUTOIMENPITEET: Sisältää (anionisia ja nonionisia) pinta-aktiivisia aineita. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. Ei saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Nimi: Käsitiskiaine, tuoksuton 9 x 700 ml Attitude

Sisältö: 9 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Käsitiskiaine, sitrus 700 ml, Attitude
Hellävarainen sitrushedelmien tuoksuinen käsitiskiaine, joka puhdistaa tehokkaasti mutta on samalla sertifioidusti ympäristöystävällinen.
Käsitiskiaine, kukka 700 ml, Attitude
Hellävarainen kukkaistuoksuinen käsitiskiaine
Käsitiskiaine, omena & basilika 700 ml, Attitude
Hellävarainen omenan ja basilikan tuoksuinen käsitiskiaine, joka puhdistaa tehokkaasti mutta on samalla sertifioidusti ympäristöystävällinen.
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.